Put & take-vatten


Svartsjön

Svartsjön är en riktig skogspärla. Med sitt klara vatten och goda tillgång av både insekter och spigg stortrivs såväl öring som röding. I Svartsjön sätter vi ut fångstfärdig fisk, och tvåsomrig fisk. Det gör vi för att erbjuda ett varierat fiske, men även för att det kan vara svårt att tillgodose behovet av fångstfärdig fisk. Den norra delen av sjön har ett parti med sandbotten, som är mycket lämpligt för vadning. Runt resten av sjön finns stigar, vindskydd och fiskeplatser vilket gör att många fiskare får plats runt sjön samtidigt. Under juni månad tillåts fiske från flytring i Svartsjön, detta utan extra avgift.

Läs mer om fiskekort.


Bartjärn

I Bartjärn sätter vi ut regnbåge och röding i varierade storlekar. Runt Bartjärn är det blött och man tar sig fram via spångar som ligger på myren. Längs spången finns ett antal eldstäder samt ett vindskydd som kan vara bra att ha under kalla och blåsiga dagar. Under några års tid har Forsa fiskevårdsområde anordnat pimpelpremiär i Bartjärn, vilket vi planerar att fortsätta med. 

Lär mer om fiskekort.


Sorgbosjön

I Sorgbosjön sätter vi ut regnbåge en gång per år, med en maximal mängd om 100 kg. Fisket i Sorgbosjön ingår i årskortet, och ett dygnskort kostar 50:- med rätt att ta upp tre ädelfiskar. Runt Sorgbosjön finns en stig och ett vindskydd samt ett antal eldstäder.

Läs mer om fiskekort.